Hungaromax Hirdetés több nyelven.
Kezdőlap Ár alatt Tisza-tó Hotel Erdély Telek Kerékpár Régiség Zene Bútor Referencia Autó Keres
Befektetés Ingatlan Telephely Panzió Magyar Ausztria Hangszer Könyvelés Szinti Műszaki Társkereső Motor Szállás

> Több nyelvű hirdetés <
> Ingyenes apróhirdetés <

Hirdetés


Badacsony ház

Eladó lakópark, Zalaszántó

Referencia oldal.

Balaton házHévíz ház

Zalaszántó Magyarország nyugati részében, Nyugat-Dunántúlon, Zala-megyében,
Hévíztől 13 km-re északra, Budapesttől mintegy 200 km-re, Bécstől kb. 180 km-re,
a Keszthelyi-hegység hegyvonulatainak védett völgyében 25 Ha-os területen
helyezkedik el a Green Club lakó- és üdülőpark.


A tervezett lakópark Hévíz közelében, erdővel borított szelíd hegyekkel körbevéve, festői helyen található. A helyszín védett ősfákkal rendelkező szinte érintetlen természeti környezete és vizsgálattal igazolt különösen tiszta levegője páratlan értéket képvisel.

Rezi ház


Szántó ház

A kisrégió és környezete a Balaton és Hévíz közelében, Magyarország turisztikailag egyik legfrekventáltabb helye. Zalaszántó környezetében számtalan lehetőség kínálkozik a szabadidő eltöltésére minden korosztály számára (pl. Hévíz, a Balaton, Keszthely, Tapolca, Sümeg). Gyógyfürdők, termál- és élményfürdők, várak és kastélyok, illetve múzeumok, valamint egyedi látnivalók, különösen szép kirándulóhelyek.


Az ingatlanfejlesztés jelenlegi készültségi foka: Az első két ütem fejlesztési területén elkészült a út-, víz- és szennyvízhálózat, az egész területet ellátni képes szennyvíz átemelő rendszer, illetve a fejlesztési terület egészén befejeződött a gázközmű kiépítése. A villamos közműhálózat kiépítésének előkészítése folyamatban van. Viz - csatorna a terület 50%-án. Közműbeállások területen belül. Közműfejlesztés kifizetve.

Tátika ház


Telek kiosztás 1

Elektromos tervek és engedélyek elkészültek. A viz - csatorna hálózat a Green Club tulajdona, a gázhálózat gáztársulat keretében épült, a hálózat az üzemeltető tulajdona. A terület belterület érvényes építési engedéllyel, hatályos rendezési tervvel.


A beruházás befejezéséhez szükséges további lépések: a teljes terület villamos közmű fejlesztése, telefon, kábel TV hálózat kiépítése, valamint a harmadik ütem fejlesztési területének víz-, szennyvíz-, úthálózatának kiépítése; majd a keresletnek megfelelően egy későbbi fázisban a szabadidős szolgáltatások ütemezett megvalósítása. Mivel a 25 Ha-os területen egyelőre csak 6 ház épült fel, lehetőség van másfajta projekt megvalósítására is.

Telek kiosztás 2
Ha nálunk hirdet, 18 éves nemzetközi hirdetői tapasztalattal biztosítunk nagyobb esélyt az eladásra. Kérjük olvassa el a szolgáltató oldalunkon lévő információkat, vagy kérjen bővebb tájékoztatást.
 


Bükkalja Vegyesapró Balaton Hitel Eger Reklám Lakópark Háttérkép Ezermester Harmonika Szobor Miskolc Munkahely
Zahibau Horvátország Budapest Erika Stony Szeged Debrecen Kecskemét Salgótarján Nyíregyháza Szolnok Használt Nemzetközi
Hirdetés

Irányelvek ; FAQ ; Sitemap ; Link exchange 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Hirdetés

Green Club lakópark, Zalaszántó - Eladó lakópark a Balaton mellett.
Copyright © 2020 Hungaromax
Minden jog fenntartva.