Hungaromax Hirdetés több nyelven.
Kezdőlap Ár alatt Tisza-tó Hotel Erdély Telek Kerékpár Régiség Zene Bútor Referencia Autó Keres
Befektetés Ingatlan Telephely Panzió Magyar Ausztria Hangszer Könyvelés Szinti Műszaki Társkereső Motor Szállás

Online könyvelés egyéni vállalkozóknak és adóbevallás készítése magánszemélyeknek

Kiemelt hirdetési munkáinkból:

Eladó repülőtér

Regisztrált mérlegképes könyvelő
korlátozott számban vállalja egyéni vállalkozók, alapítványok, lakásszövetkezetek hagyományos és online könyvelését, továbbá magánszemélyek adóbevallásának készítését reális áron.

Online könyvelés
Az internet segítségével ma már szinte valamennyi könyvelés szolgáltatás online, személyes találkozás nélkül is végezhető. Az ügyfél a könyvelési bizonylatok szkennelt formáját küldi meg e-mailben a könyvelő részére, aki képformátumban tárolja azokat akár szerveren, akár saját számítógépes adathordozón, vagy mindkettőn. Ha egy ügyfélnek gondot okoz a szkennelés, akkor postán is elküldheti a könyvelés szükséges anyagát. Ezt legalább havonta, ajánlott küldeményként kell eljuttatni a könyvelő címére.

Kiemelt hirdetési munkáinkból:

Eladó Plaza áruház

Eladó étterem és apartman vállalkozás


Az online könyvelés előnyei

1. Olcsóbb, mert költséghatékony eszközöket alkalmaz, alacsonyabb rezsivel dolgozik. Megtakarítja az irodabérletet, kisebbek a nyomtatási költségek, a postaköltségek, kevesebb irodaszerre van szükség. Távmunkában dolgozik, így a munkatársak bérköltsége is alacsonyabb, amit ezért nem kell beépíteni a szolgáltatás díjába.
2. Az online könyvelés gyorsabb, hiszen nem kell a találkozókhoz időpontokat egyeztetni, majd időt szánni magára a találkozásra, ahol az ügyfél leadja a számláit, vagy egyéb iratait. Az elektronikusan tárolt iratok pedig sokkal gyorsabban hozzáférhetők, az ügyfél számára megküldhetők.
3. Kényelmi szempontok. A konyvelés online formája már csak az idő- és pénzigényes, sokszor körülményes találkozók hiánya miatt is kényelmesebb.
4. Az iratanyagok tárolása gyakorlatilag nem igényel külön fizikai helyet, ellentétben a papír alapú dossziékkal, amelyek tárolása még egy kisvállalkozás esetében is néhány év elteltével gondot okozhat.
5. Nincs helyhez kötöttség. Gyakorlatilag az ország bármely tájáról (akár külföldről is) küldhetők a számlák és egyéb anyagok.

Eladó apartman céggel vagy anélkül, Hajdúszoboszló

Eladó EU engedélyes baromfi vágóhíd, Budapest mellett


Egyéb figyelembe veendő tényezők

- Kis kényelmetlenség felmerülhet azok számára, akik még nem rendezkedtek be kellőképpen a digitális munkára, és a szkennelés esetleg problémát okoz. Néhány ezer forintos beruházással kapni ma már szekennert, amelynek kezelését némi informatikai tapasztalattal a háta mögött bárki könnyen elsajátíthatja. De átmenetileg az iratok, számlák fényképezhetők is, digitális fényképezőgép pedig ma már szinte minden háztartásban található, ha mást nem, mobiltelefonokban. Kétségtelen, hogy ennél a megoldásnál a mobil készülék memóriakártyájáról át kell tölteni a képeket egy internet kapcsolattal rendelkező pc-re, amelyről majd a könyvelő iroda számára online /e-mailben/ elküldhetővé válik. Tehát ez is egy megoldás.
- Az adatbiztonságról. Az online könyvelő az iratokat digitális formában tárolja saját adattárolón illetve szerveren, ezért felmerülhet az adathalászat, adatlopás, vagy esetleges adatvesztés lehetősége. Itt azonban figyelembe kell venni, hogy a klasszikus alapon működő könyvelő irodák is készítenek digitális adatbázist, hiszen enélkül ma már szinte képtelenség hatékony munkát végezni. Gondoljunk arra, mennyivel könnyebb egy évekkel ezelőtti iratot egy számítógépes nyilvántartás alapján visszakeresni, mint a dossziékban turkálni és az iratokat lapozgatni. Ebben a tekintetben tehát a hagyományos illetve az online könyvelés között nincs nagy különbség. Az adatvesztés pedig a digitális anyag rendszeres külső adathordozóra való mentésével kiküszöbölhető. Mivel az iratok egyidejűleg szerveren is tárolódnak (megbízható szolgáltatót kell választani erre a célra), annak az esélye, hogy mindkét tárolási forma esetében egyidejűleg lépjen fel műszaki probléma, elhanyagolható.

Többfunkciós üzleti ingatlan, ipari telephely, Gyöngyös

Üzletház eladó


Még néhány részletkérdés

Az online könyvelés szolgáltatásunk nemrégiben indult, ezért külön regisztrációs rendszert egyelőre nem hozunk létre. A megbízóinkat nem kérjük arra, hogy egy számukra azonosítóval és jelszóval használható felületen küldjék el részünkre az anyagot. Egyszerű e-mail mellékletként várunk minden számlát, iratot, és mi itt a saját adatbázisunkban elhelyzzük az ügyfélhez számára létrehozott adattárolóba. Ha jól átgondoljuk, ez egyfajta plusz biztonságot is eredményez, hiszen a regisztrációval elérhető felületen - nevezhetjük akár ügyfélkapunak is - a szolgáltatást biztosító informatikai (webhosting) cég szerverein tárolódik elsősorban az anyag, és onnan tölti le az onlne könyvelő iroda (amelyet vélhetően saját külön adattárolókra is lementenek). Egy esetleges műszaki hiba után azonban a helyreállítás véleményünk szerint nehézkesebb. Az e-mailes megoldásnál viszont egyrészt tárolódik az anyag az ügyfél levelező szerverén, másrészt a könyvelő iroda levelező szerverén, továbbá a könyvelő iroda külső, számítógépes adathordozóira mentve is. A legtöbb esetben ehhez még hozzájön az ügyfél saját számítógépe is, hiszen a vállalkozónak is érdeke, hogy tárolja a saját anyagát. Ennyi tárolási forma esetén az egyidejű meghibásodás esélye gyakorlatilag nulla.

Apartman projektA kapcsolattartásról
Nálunk a kapcsolattartásnak két fő eszköze van, az e-mail és a telefon. De ahogy már fentebb említettük, informatikai gyakorlat hiányában a számlák és iratok küldhetők postai úton is. Szükség esetén egy-egy hosszabb, bonyolultabb megbeszélés Skype-on is lebonyolítható. Mezőkövesd és környékén személyes kapcsolattartást is vállalunk előzetes időpontegyeztetéssel.

Az online könyvelés díja
Első körben csak alkalmazott nélküli egyéni vállalkozóknak vállalunk könyvelést, valamint magánszemélyek számára adóbevallást. Következő lépésként tervezzük az öt főt meg nem haladó kisvállalkozások könyvelését. Mind az egyéni vállalkozók, mind a magánszemélyek esetében a díjazás mértékében jelenleg kölcsönösen állapodunk meg, mert az némileg függ a várható számla- és iratmennyiségtől. Egy átlagos forgalmú egyéni vállalkozó könyvelését 5000 HUF / hó díjazás mellett vállaljuk, de ezt kérjük irányadónak tekinteni. Igény esetén egyéb irodai, adminisztratív munkákat is elvégzünk, pl. gépelés fotó- vagy akár hanganyag alapján, szöveg- és dokumentum szerkesztés, digatalizálás, weblap fejlesztés, webáruházaknak bedolgozás, stb.

Minden további kérdést az alább megadott elérhetőségeken várunk.

Marczisné Vámos Mária
regisztrált mérlegképes könyvelő, egyéni vállalkozó3400 Mezőkövesd, Sas u. 20.
Tel: 06 30 3338682 ; E-mail: vamos.maria@hungaromax.comBudapest Debrecen Balaton Szeged Veszprém Heves Eger Pest Kaposvár Nyíregyháza Tatabánya Szombathely
Kecskemét Salgótarján Szolnok Miskolc Szekszárd Borsod Pécs Üzleti Békéscsaba Győr - Sopron Zalaegerszeg Székesfehérvár

Hirdetés

Irányelvek ; FAQ ; Védjegy ; Sitemap ; Több nyelvű hirdetés ; Ingyenes apróhirdetés ; Partner 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ; Linkcsere 1 2 3 4 5

Hirdetés
Bükkalja Vegyesapró Balaton Hitel Eger Reklám Lakópark Háttérkép Ezermester Harmonika Szobor Miskolc Munkahely
Zahibau Horvátország Budapest Erika Stony Szeged Debrecen Kecskemét Salgótarján Nyíregyháza Szolnok Használt Nemzetközi

Online könyvelés egyéni vállalkozóknak, alapítványoknak, adóbevallás készítés magánszemélyeknek.
Copyright © 2020 Hungaromax
Minden jog fenntartva.