Hungaromax Hirdetés több nyelven.
Kezdőlap Ár alatt Tisza-tó Hotel Erdély Telek Kerékpár Régiség Zene Bútor Referencia Autó Keres
Befektetés Ingatlan Telephely Panzió Magyar Ausztria Hangszer Könyvelés Szinti Műszaki Társkereső Motor Szállás

> Több nyelvű hirdetés <
 > Ingyenes apróhirdetés <

Hirdetés


Kecskemét és Bács-Kiskun megyei ingatlan

Eladó tanya és föld

Eladó tanya és föld.
Kunszállás közelében hagyományos magyar "paraszti" tanya eladó 1.6 ha földterülettel. Az épületben két szoba és konyha található, gáz fűtés, villany bevezetve. A földön kisebb akácos erdő és gyümölcsös, a terület könnyen megközelíthető az M5-ös autópályán. A környéken szá-mos kikapcsolódási lehetőség van, termál fürdők, lovas tanyák, és Bugac is mindössze 20 km.
Ára: - Nem aktuális. További képek: 2 ; 3 ; 4

Eladó felújított parasztház

Parasztház Kecskemét közelében.
Lakitelek térségében, felújított, korszerűsített, jó állapotú gerendás parasztház az ehhez illő berendezéssel. 60 négyzetméter alapterületű, egy parkettás nagyszobával és működő kemencével. Egy félszoba műanyag padlóval, előszoba, zuhanyzó WC-vel, kamrák. A fűtés gázkazánnal és stílusos radiátorokkal. Kerámia burkolatok. Tégla melléképület, gépkocsibeálló, tűzrakóhely, akácrönk asztalok és padok, rendezett kert, vezetékes víz, fúrott kút, két hatalmas diófa. A szennyvíz-csatorna kiépítés alatt, az 1080 m2 telek teraszos kialakítású. A szomszédos ingatlannal együtt is megvásárolható
Irányár: - Elkelt. További kép: 2 ; 3 ; 4 , 5 ; 6 ; 7

Eladó ház

Ház Kecskemét közelében.
Lakitelek térségében, 1993-ban épült, 3 szintes, 30 m2 alapterületű ház 1080 m2 telken. Dombra épült, minden időszakban teljesen száraz. A pince burkolt, csempézett, gázkazánnal és vízmelegítővel, időszakos tartózkodásra is alkalmas. A lakótér alsó szintjén két külön bejáratú hálószoba, nappali-konyha-étkező egy légtérben, zuhanyzó és WC szintén együtt. A nappaliból lépcső visz fel a 20 m2-es galériára, amely egy légterű, szőnyegpadlós. A házban padlófűtés van, de a radiátoros fűtés is megoldható. Kívül tornác, kerti főző-sütőhely, akácrönk asztal és padok, gépkocsibeálló több autó számára, kis kerti tó valamint kb. 400 m2 akácerdő. A szomszédos ingatlannal együtt is megvásárolható.
Irányár: - Elkelt. További képek: 2 ; 3 ; 4 , 5 ; 6 ; 7

Eladó ház, Lakitelek

Családi ház, Lakitelek.
Lakitelek központi részén, 980 m2 telken 120 m2 sátortetős, összkomfortos családi ház eladó, 40 m2 melléképülettel, 20 m2 pincével. A szobák parkettásak, a többi helyiség hidegburkolattal ellátott. Húsz km-es körön belül több gyógyfürdő, strand és uszoda, valamint arborétum és kirándulóhely is elérhető.
Ára: - További képek: 2 ; 3 ; 4 Nem aktuális.

Eladó ház, Kiskunhalas

Családi ház, Kiskunhalas.
Eladó Kiskunhalas külterületén, köves út mellett, 5800 m2-es telken egy 1996-ban épült, kb. 180 m2-es, tetőteres családi ház. 4 hálószoba, nappali, konyha, ebédlő, 1 fürdőszoba, 2 wc, 40 m2-es garázs + egy 2 szoba-fürdőszobás különálló ház. Mindkét épületben vegyes tüzelésű központi fűtés van, háromfázisú elektromos hálózat, házi vízmű, internet. Érdeklődni: E-mail
Irányár: 60.000 ? További képek: 2 ; 3 ; 4 ; 5Kecskemét és Bács-Kiskun megyei ingatlanok hirdetéséhez beállított több nyelvű oldalak. 18 éves nemzetközi hirdetői tapasztalattal biztosítunk nagyobb esélyt az eladásra. Kérjük olvassa el a szolgáltató oldalunkon lévő információkat, vagy kérjen bővebb tájékoztatást.
 


Budapest Debrecen Balaton Szeged Veszprém Heves Eger Pest Kaposvár Nyíregyháza Tatabánya Szombathely
Kecskemét Salgótarján Szolnok Miskolc Szekszárd Borsod Pécs Üzleti Békéscsaba Győr - Sopron Zalaegerszeg Székesfehérvár
Hirdetés

Irányelvek ; FAQ ; Trade Mark ; Sitemap
Link partner 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Hirdetés
Bükkalja Vegyesapró Balaton Hitel Eger Reklám Lakópark Háttérkép Ezermester Harmonika Szobor Miskolc Munkahely
Zahibau Horvátország Budapest Erika Stony Szeged Debrecen Kecskemét Salgótarján Nyíregyháza Szolnok Használt Nemzetközi

Ingatlan hirdetés Kecskemét és Bács-Kiskun megye - Eladó ház, tanya, föld.
Copyright © 2020 Hungaromax
Minden jog fenntartva.