Hungaromax Hirdetés több nyelven.
Kezdőlap Ár alatt Tisza-tó Hotel Erdély Telek Kerékpár Régiség Zene Bútor Referencia Autó Keres
Befektetés Ingatlan Telephely Panzió Magyar Ausztria Hangszer Könyvelés Szinti Műszaki Társkereső Motor Szállás

Hirdetés oldalainkon

Hirdetés


 

A több nyelvű szolgáltatásra vonatkozó általános irányelvek, feltételek, tájékoztató
Kapcsolódó témakörök:
FAQ ; Összevont adatvédelem, adatkezelési tájékoztatás

 • A Hungaromax minden egyes hirdetést többszörös ellenőrzés után tesz közzé. Az ennek ellenére esetlegesen előforduló hibákért, elírásokért, a fordításokban felmerülő értelmezésbeli különbségekért semmilyen anyagi felelősséggel nem tartozik, de azokat kérésre a lehető legrövidebb időn belül a Hirdetővel egyetértésben korrigálja. Az ingyenes, csak magyar nyelvű szolgáltatásra külön feltételek vonatkoznak.
 • A Hungaromax a tudomására jutott megbízói adatokat titkosan kezeli, kizárólag számlaadás céljára használja, azokat harmadik fél számára ki nem adja. Ez alól értelemszerűen kivételt képeznek a hirdetésekben közzétett elérhetőségek. AdSense megjelenítőként a Google személyhez nem köthető statisztikáit, elemzéseit figyelemmel kíséri.
 • A Hungaromax hirdető oldalait nagyfokú szakmai körültekintéssel, sokéves tapasztalat alapján, a megrendelői igények figyelembevételével, de végső soron a saját belátása szerint szerkeszti, optimalizálja. Az oldalakhoz felhasználói (hirdetői) hozzáférés nincs, adatmódosítást, frissítést, törlést kizárólag a szerkesztők végeznek előzetes megállapodás alapján.
 • A Hungaromax független online hirdető médium és mint ilyen, a rajta elhelyezendő hirdetések tartalmát vizsgálja, lehetőség szerint ellenőrzi, s gyanús körülmények esetén a megjelentetést megtagadhatja. Külön figyelmet fordít a helyesírásra és a stilisztikára, a túlzott figyelemfelkeltő elemeket (csupa nagybetű, több felkiáltójel, stb.) moderálja.
 • A Hungaromax a hirdetési díjak változtatásának jogát fenntartja, de erről Ügyfeleit a Szolgáltatás oldalon tájékoztatja. Árváltozás esetén a már kifizetett és publikált hirdetések díját utólagosan módosítani nem áll módjában.
 • A Hungaromax megbízóit széles körűen tájékoztatja, azonban bizonyos szakmai fogásokat, webpromóciós eljárásokat műhelytitokként kezel, és azokat kívülállónak rendelkezésére nem bocsájtja.
 • A Hungaromax a hirdetések eredményességéért minden tőle telhetőt megtesz, azonban az eladásra garanciát nem vállal. A Hirdető saját elhatározásából, egyéni döntése alapján veszi igénybe a szolgáltatásokat.
 • A Hungaromax a komplett reklámoldalai ill. hirdetőoldalai számára a nagy keresőkben lehetőség szerint jó pozíciókat szerez, azok megtartásán, esetleges javításán folyamatosan dolgozik, de erre garanciát nem ad.
 • A Hungaromax a hirdetésekben esetlegesen előforduló csúsztatásokért, szándékos megtévesztésért felelősséggel nem tartozik, de indokolt, bizonyított esetben a Hirdetőt a szolgáltatásokból kizárja.
 • A Hungaromax a fizetett hirdetéseket általában a díj beérkezte után jelenteti meg, de egyedi megállapodás is lehetséges. Más cégek, vállalatok (postai kézbesítési, banki technikai problémák, stb.) hibájából adódó késésekért felelősséget nem vállal.
 • A Hungaromax a portált a világhírű Yahoo! Inc. szerverein üzemelteti, ahol a garantált rendelkezésre állás több mint 99.8 %-os. A szolgáltató hibájából adódó időleges lassulásokért, leállásokért, műszaki hibákért felelősség nem terheli.
 • A Hungaromax nemzetközi üzleti és webes kapcsolatait évek óta építi, ezért fenntartja magának a jogot, hogy a hozzá befutó üzleti és egyéb vonatkozású levelek tartalmát saját belátása szerint kezelje.

 


Budapest Debrecen Balaton Szeged Veszprém Heves Eger Pest Kaposvár Nyíregyháza Tatabánya Szombathely
Kecskemét Salgótarján Szolnok Miskolc Szekszárd Borsod Pécs Üzleti Békéscsaba Győr - Sopron Zalaegerszeg Székesfehérvár

Hirdetés

Sitemap ; Védjegy / Trade Mark ; Adatvédelem

Hirdetés

Bükkalja Vegyesapró Balaton Hitel Eger Reklám Lakópark Háttérkép Ezermester Harmonika Szobor Miskolc Munkahely
Zahibau Horvátország Budapest Erika Stony Szeged Debrecen Kecskemét Salgótarján Nyíregyháza Szolnok Használt Nemzetközi

Általános irányelvek, adatvédelem.
Az oldal utoljára aktualizálva: 2023.01.14.
Copyright © 2023 Hungaromax
Minden jog fenntartva.