Hungaromax
English Deutsch
Hirdetés több nyelven.
Kezdőlap Ár alatt Tisza-tó Hotel Erdély Telek Kerékpár Régiség Zene Bútor Referencia Autó Keres
Befektetés Ingatlan Telephely Panzió Magyar Ausztria Hangszer Könyvelés Szinti Műszaki Társkereső Motor Szállás

> Több nyelvű hirdetés <
> Ingyenes apróhirdetés <

Hirdetés


Üzletház 01 - Hévíz

Eladó vagy kiadó üzletház és irodaház, Hévíz.
Befektetés hirdetés a Balaton mellett.
Érdeklődni: dalmacf@vipmail.hu
Tel: +36-30-99-70-788 +36-30-29-89-446

Az üzletház a Tófürdő bejáratától 300 méterre, a busz terminál és a városi parkoló utcájában, a vendégforgalom szempontjából legfrekventáltabb helyen található. Környezetében kereskedelmi egységek működnek. Ahogy mondani szokták: aki Hévízen pihen ebben az utcában legalább naponta kétszer megfordul! A környéken hasonló méretű üzleti létesítmény nem található, kialakítására beépítetlen terület nincs.

Üzletház 02 - HévízÜzletház 03

A háromszintes – szintenként 230 négyzetméter alapterületű + tetőtérbeépítés, neves építész kollektíva által tervezett - épület 2000-ben épült! Már a tervezésnél alapvető szempont volt a többfunkciós, variálható elrendezés és az igényes kialakítás. A három szinten 12 különböző alapterületű, egymástól fa-üveg kombinációjú rendszerrel elválasztott helyiség található. A mobil rendszernek köszönhetően igény esetén a teljes szintek összenyithatóak. Az épületben panorámalift és könnyebb tárgyak szállítására alkalmas teherlift üzemel. A tetőtérben fürdőszoba és amerikai konyha található, irodák, esetleg lakás kialakítására kiválóan megfelel.

Üzletház 04
Üzletház 05

Az épület kereskedelmi-, vendéglátóipari-, gyógyászati-, vagy szolgáltató hasznosításra egyaránt alkalmas. Az üzletház burkolata márvány, gránit és kerámia. A temperálás saját központi gázkazánról padlófűtéssel történik. Az utcai front két portálja között a riasztórendszerhez kapcsolt automatikus (fotocellás) kétszárnyú üvegajtó van, a külső homlokzaton elektronikus leereszthető rácsrendszer garantálja a biztonságot. Az épületben jelenleg működő egységeket a tulajdonos és családja üzemelteti, bérlemény az üzletházban nincs.

Üzletház 06
Üzletház 07

A környezet: A világon egyedülálló Hévizi-tó gyógyhatása már a rómaiak által is ismert volt. Azóta Európa egyik leghíresebb gyógyfürdőjeként tartják számon. A gyógy-idegenforgalom – az utóbbi időben a wellness és spa – teljes infrastruktúrája kiépült. Exkluzív szállodák, kereskedelmi szálláshelyek, vendéglátóhelyek várják az évente idelátogató több százezer vendéget.
(forrás: www.heviz.hu)

Üzletház 08


Üzletház 09

Hévíztől 12 kilométerre Sármelléken működik a Balaton egyetlen - ír befektetői csoport által létrehozott és működtetett - Regionális Nemzetközi Repülőtere, a Fly Balaton Airport. A 2007-es adatok szerint Európa 12 nagyvárosával van közvetlen menetrend szerinti összeköttetése, és ide érkeznek a charter járatok is évente mintegy 150.000 utast szállítva. A repülőtér kisgépes és cargo terminállal is rendelkezik. (forrás: www.flybalaton.hu) A vendégek többsége azonban közúton, személygépkocsival vagy autóbusszal érkezik.

Üzletház 10Az üzletház irányára: 350.000.000 HUF + ÁFA / 1.400.000 EUR + tax

Érdeklődni lehet: dalmacf@vipmail.hu Tel: +36-30-99-70-788 +36-30-29-89-446
 Budapest Debrecen Balaton Szeged Veszprém Heves Eger Pest Kaposvár Nyíregyháza Tatabánya Szombathely
Kecskemét Salgótarján Szolnok Miskolc Szekszárd Borsod Pécs Üzleti Békéscsaba Győr - Sopron Zalaegerszeg Székesfehérvár
Hirdetés

Irányelvek ; FAQ ; Sitemap ; Névjegy ; Links 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Kérjük használja az Unicode (UTF-8) beállítást a kereséshez.

Hirdetés
Bükkalja Vegyesapró Balaton Hitel Eger Reklám Lakópark Háttérkép Ezermester Harmonika Szobor Miskolc Munkahely
Zahibau Horvátország Budapest Erika Stony Szeged Debrecen Kecskemét Salgótarján Nyíregyháza Szolnok Használt Nemzetközi

Copyright © 2018 Hungaromax
Minden jog fenntartva.