Hungaromax
English Deutsch
Hirdetés több nyelven.
Kezdőlap Ár alatt Tisza-tó Hotel Erdély Telek Kerékpár Régiség Zene Bútor Referencia Autó Keres
Befektetés Ingatlan Telephely Panzió Magyar Ausztria Hangszer Könyvelés Szinti Műszaki Társkereső Motor Szállás

> Több nyelvű hirdetés <
> Ingyenes apróhirdetés <

HirdetésÜzletház 01 - Hévíz

Eladó vagy kiadó üzletház és irodaház, Hévíz.
Befektetés hirdetés a Balaton mellett.
Érdeklődni: dalmacf@vipmail.hu
Tel: +36-30-99-70-788 +36-30-29-89-446

Az üzletház a Tófürdő bejáratától 300 méterre, a busz terminál és a városi parkoló utcájában, a vendégforgalom szempontjából legfrekventáltabb helyen található. Környezetében kereskedelmi egységek működnek. Ahogy mondani szokták: aki Hévízen pihen ebben az utcában legalább naponta kétszer megfordul! A környéken hasonló méretű üzleti létesítmény nem található, kialakítására beépítetlen terület nincs.

Üzletház 02 - HévízÜzletház 03

A háromszintes - szintenként 230 négyzetméter alapterületű + tetőtérbeépítés, neves építész kollektíva által tervezett - épület 2000-ben épült! Már a tervezésnél alapvető szempont volt a többfunkciós, variálható elrendezés és az igényes kialakítás. A három szinten 12 különböző alapterületű, egymástól fa-üveg kombinációjú rendszerrel elválasztott helyiség található. A mobil rendszernek köszönhetően igény esetén a teljes szintek összenyithatóak. Az épületben panorámalift és könnyebb tárgyak szállítására alkalmas teherlift üzemel. A tetőtérben fürdőszoba és amerikai konyha található, irodák, esetleg lakás kialakítására kiválóan megfelel.

Üzletház 04
Üzletház 05

Az épület kereskedelmi-, vendéglátóipari-, gyógyászati-, vagy szolgáltató hasznosításra egyaránt alkalmas. Az üzletház burkolata márvány, gránit és kerámia. A temperálás saját központi gázkazánról padlófűtéssel történik. Az utcai front két portálja között a riasztórendszerhez kapcsolt automatikus (fotocellás) kétszárnyú üvegajtó van, a külső homlokzaton elektronikus leereszthető rácsrendszer garantálja a biztonságot. Az épületben jelenleg működő egységeket a tulajdonos és családja üzemelteti, bérlemény az üzletházban nincs.

Üzletház 06
Üzletház 07

A környezet: A világon egyedülálló Hévizi-tó gyógyhatása már a rómaiak által is ismert volt. Azóta Európa egyik leghíresebb gyógyfürdőjeként tartják számon. A gyógy-idegenforgalom - az utóbbi időben a wellness és spa - teljes infrastruktúrája kiépült. Exkluzív szállodák, kereskedelmi szálláshelyek, vendéglátóhelyek várják az évente idelátogató több százezer vendéget.
(forrás: www.heviz.hu)

Üzletház 08


Üzletház 09

Hévíztől 12 kilométerre Sármelléken működik a Balaton egyetlen - ír befektetői csoport által létrehozott és működtetett - Regionális Nemzetközi Repülőtere, a Fly Balaton Airport. A 2007-es adatok szerint Európa 12 nagyvárosával van közvetlen menetrend szerinti összeköttetése, és ide érkeznek a charter járatok is évente mintegy 150.000 utast szállítva. A repülőtér kisgépes és cargo terminállal is rendelkezik. (forrás: www.flybalaton.hu) A vendégek többsége azonban közúton, személygépkocsival vagy autóbusszal érkezik.

Üzletház 10Az üzletház irányára: 350.000.000 HUF + ÁFA / 1.400.000 EUR + tax

Érdeklődni lehet: dalmacf@vipmail.hu Tel: +36-30-99-70-788 +36-30-29-89-446
 


Budapest Debrecen Balaton Szeged Veszprém Heves Eger Pest Kaposvár Nyíregyháza Tatabánya Szombathely
Kecskemét Salgótarján Szolnok Miskolc Szekszárd Borsod Pécs Üzleti Békéscsaba Győr - Sopron Zalaegerszeg Székesfehérvár
Hirdetés

Irányelvek ; FAQ ; Sitemap ; Névjegy ; Links 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Hirdetés
Bükkalja Vegyesapró Balaton Hitel Eger Reklám Lakópark Háttérkép Ezermester Harmonika Szobor Miskolc Munkahely
Zahibau Horvátország Budapest Erika Stony Szeged Debrecen Kecskemét Salgótarján Nyíregyháza Szolnok Használt Nemzetközi

Eladó vagy kiadó üzletház | áruház | irodaház Hévíz | Befektetés, Balaton.
Copyright © 2020 Hungaromax
Minden jog fenntartva.