Hungaromax Hirdetés több nyelven.
Kezdőlap Ár alatt Tisza-tó Hotel Erdély Telek Kerékpár Régiség Zene Bútor Referencia Autó Keres
Befektetés Ingatlan Telephely Panzió Magyar Ausztria Hangszer Könyvelés Szinti Műszaki Társkereső Motor Szállás

Hirdetés oldalainkon

Hirdetés

Gyakran Ismételt Kérdések
Kapcsolódó témakör: Irányelvek ; Adatvédelem, adatkezelés

 Kinek ajánlják szolgáltatásaikat elsősorban?

Az általunk nyújtott hirdetési és reklám lehetőségek bárki számára hasznosak lehetnek. A lakáscélú ingatlanok esetében mind nagyobb eredményességre törekszünk, a befektetési ill. üzleti ingatlanok, projektek vonatkozásában pedig a referenciáinkat itt tekintheti meg. Magyarország az EU csatlakozás óta egyre vonzóbb a külföldiek számára, oldalainkat egyrészt tájékozódási, másrészt befektetési ill. ingatlan vásárlási céllal keresik fel a látogatók. Itt meg kell említenünk a válság okozta visszaesést, amely napjainkra már csökkenő tendenciát mutat, de tapasztalataink szerint még mindig érződik a hatása nemzetközi szinten. Ugyanakkor nem feledkezünk meg a hazai vásárlóerőről sem, ami szintén erősödni látszik. Magunkról itt írunk néhány mondatot.

Lap tetejéreTesznek közzé ingyenes hirdetéseket?

A speciális webpromóciós eljárásoknak és az évekig épített reklámcsere kapcsolatoknak köszönhetően a több nyelvű hirdető oldalak reklámértéke nagyobb, mint ha csak magyar nyelven hirdetnénk. Így tehát azokon a hirdetés bár nem ingyenes, de kedvező az ára és a futamideje. Továbbá bizonyos feltételek mellett vállalunk sikerdíjas megbízásokat is. Az angol, német, orosz és lengyel fordításokért külön díjat nem számítunk fel, benne van a hirdetés árában. Az oldalakat célközönség látogatja. Olcsóbb hirdetési lehetőséget is kínálunk több kategóriában, részleteket a Szolgáltatás oldalunkon olvashat. Az ingyenes hirdető szolgáltatásunkat (csak magyar nyelven) itt érheti el: https://hungaromax.hu

Lap tetejéreHa itt hirdetek, milyenek az esélyeim?

Plusz esélyt kínálunk az angol, német, orosz és lengyel nyelvű hirdetési lehetőséggel, de itt is meg kell említenünk, hogy az eladásra garanciát nem tudunk vállalni. Minden egyes hirdető oldalunkra egyedi beállításokat (meta leírás, kulcsszavazás) alkalmazunk a keresőmarketing szabályai szerint, többek között ezzel érjük el a célirányos, a vásárlásban érdekelt látogatókat.

Lap tetejéreValóban több mint szokásos hirdető oldal?

Úgy gondoljuk, hogy igen. A megjelentetésen túl még sok plusz munkát elvégzünk az eredményesség érdekében. Oldalainkat beállítjuk a keresőkhöz a terület és a vásárlói igények függvényében. Webes és üzleti kapcsolatainkat hosszú évekig építettük, kapcsolatba léptünk számos külföldi magazinnal, befektető céggel, sőt tv csatornával is. Figyelembe vesszük tehát a nemzetközi irányvonalakat. Alkalmanként online reklámkampányokat futtatunk, és a hazai nyomtatott sajtóban is jelentetünk meg hirdetéseket, növelve ismertségünket. Látogatóforgalmunkat folyamatosan figyeljük, elemezzük, kimutatásokat, statisztikákat készítünk. Odafigyelünk hirdetőink elvárásaira, rugalmasak vagyunk ha szükséges. Mindez együttesen több mint egy átlagos hirdető oldal.

Lap tetejéreMely országokból jön a legtöbb érdeklődés?

A legtöbb konkrét érdeklődést egyértelműen Nagy-Britanniából kapjuk. Ez köszönhető egyrészt az ott lefolytatott és felettébb eredményesnek tekinthető országimázs-építő kampányoknak, valamint az egyre szélesedő brit-magyar üzleti kapcsolatoknak (Pl. Ferihegy Airport). Kiemelendő még az Egyesült Államokból, Skandináviából és Németországból érkező megkeresések száma. A legtöbb külföldi látogató amerikai kereskedelmi (.com), német (.de), holland (.nl), osztrák (.at), belga (.be), román (.ro), svájci (.ch), szlovák (.sk) és brit (.uk) szolgáltatási területről érkezik oldalainkra.

Lap tetejéreMilyen árfekvésben érdeklődnek a külföldiek leginkább?

Ez pontosan nem behatárolható. Tapasztalataink alapján a kisebb - 20 M alatti - értékű lakóingatlanokra, nyaralókra a legnagyobb a kereslet, de érdeklődnek a luxus kategóriák iránt is. Üzleti célú ingatlanok esetében (hotel, panzió, ipari) a viszonylag gyors megtérülés fontos szempont lehet. Bizonyos esetekben a forgalomról is tájékoztatást kérnek mielőtt személyesen megtekintik.

Lap tetejéreMagyarország mely területei a legkeresettebbek?

Budapest és vonzáskörzete a legkeresettebb. Kiemelt területek még a Balaton környéke, a nemzeti parkok, üdülő övezetek, nagyobb tavak (Tisza-tó), valamint a megyeszékhelyek és a városok.

Lap tetejéreHogyan regisztrálhatok vagy válhatok taggá oldalukon?

Több nyelvű oldalainkon regisztráció nincs, hírlevelet nem küldünk, tagfelvételi (affiliate) programot nem hirdetünk. A hozzánk befutó ingatlan igényeket és üzleti partner kereső leveleket (amennyiben oldalainkon nincs megfelelő ajánlat) ezen az oldalon tesszük közzé. A hirdető és reklám oldalakhoz felhasználói hozzáférés nincs, adatmódosítást, frissítést, törlést kizárólag a szerkesztők végeznek előzetes megállapodás alapján. A csak magyar nyelvű, ingyenes, de regisztrációhoz kötött szolgáltatást itt érheti el: https://hungaromax.hu

Lap tetejére


Budapest Debrecen Balaton Szeged Veszprém Heves Eger Pest Kaposvár Nyíregyháza Tatabánya Szombathely
Kecskemét Salgótarján Szolnok Miskolc Szekszárd Borsod Pécs Üzleti Békéscsaba Győr - Sopron Zalaegerszeg Székesfehérvár

Hirdetés

Sitemap ; Védjegy / Trade Mark ; Adatvédelem

Hirdetés

Bükkalja Vegyesapró Balaton Hitel Eger Reklám Lakópark Háttérkép Ezermester Harmonika Szobor Kiemelt Munkahely
Zahibau Horvátország Budapest Erika Stony Szeged Debrecen Kecskemét Salgótarján Nyíregyháza Szolnok Miskolc Nemzetközi

Gyakran Ismételt Kérdések - Frequently Asked Questions.
Az oldal utoljára aktualizálva: 2022.01.04.
Copyright © 2023 Hungaromax
Minden jog fenntartva.